RÓLUNK

- tűzvédelmi szolgáltatások már 1991 óta
- minősített szakszerviz
- megbízhatóság
- rugalmasság

MINŐSÉGPOLTIKÁNK

Elkötelezettek vagyunk a szolgáltatások megfelelő, magas szintű és folyamatosan fejlődő minősége iránt, célunk hogy Megbízóink, Vevőink elvárásainak mindig a lehető legjobb színvonalon tudjunk megfelelni. Társaságunknál fenntartjuk, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

A Zemplén-Tűzkerék Kft 1991-ben alakult, 1998-tól Kft.-ként működik.

Cégünk tűzvédelmi tevékenységet folytat: tűzoltó készülékek és tűzcsap szerelvények forgalmazásával és ezek karbantartásával, valamint tűz-és munkavédelmi táblák kereskedelmével foglalkozunk, mellyel egyedülálló szolgáltatást látunk el a térségben.

Az alkalmazott folyamatok, vevői igények és elsősorban a tűzoltó készülékek karbantartására vonatkozó BM rendelet alapján - miszerint ezt a tevékenységet 2006. 01. 01.-tõl csak tanúsított irányítási rendszerrel rendelkező cég végezheti - döntött úgy a társaság vezetése, hogy bevezeti, tanúsíttatja és folyamatosan fenntartja az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerét.

Tűzoltókészülék javító műhelyünk felszereltsége megfelel a OTSZ és 54/2014 (XII.5.) BM rendelet ide vonatkozó előírásainak. Műhelyünk nagy hatékonyságú zárt rendszerű berendezésekkel – portöltő- ürítő, gáztöltő- lefejtő – van felszerelve, melyek eleget tesznek a gyártói, az OKF és szabványelőírások valamint a TMBF, ANTSZ és a környezetvédelmi előírásoknak.

A tevékenység naprakész végrehajtásához külön szervizautóval rendelkezünk, mely az ügyfelek időbeni gyors és pontos kiszolgálását segíti elő.

Működési területünk főként Sárospatak és Sátoraljaújhely valamint környéke, de ügyfélkörünket bővítik a Bodrogköz és Hegyköz településeiről, valamint Borsod megye egész területéről visszajáró vevők, cégek.

Fontos számunkra vevőink megelégedése szolgáltatásaink folyamatos bővítése, kiváló színvonal és megfelelőárak mellett. Folyamatosan bővüőõ raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.