Az alábbi szállítási módok közül választhat:

 • Személyes átvétel
 • Házhoz szállítás MPL futárral, banki előre utalás esetén
 • Házhoz szállítás MPL futárral, postai utánvét esetén

A szállítási díj a kosárba tett termék össz súlya alapján kerül meghatározásra, melyet a rendelés leadását követően igazolunk vissza. Tehát a leadott rendelés Bruttó értéke csak a termék/ek árát tartalmazza, a szállítási díj ehhez kerül hozzáadásra, melyről a Felhasználót telefonon vagy emailben tájékoztatjuk. Amennyiben a Felhasználó elfogadja a visszaigazolást, úgy kerülhet sor a termék/ek kiszállítására.

Szállítási díj számításánál az alábbi táblázat az irányadó:

 • 0-5 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 2 500 Ft
 • 6-10 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 3 000 Ft
 • 11-15 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 3 200 Ft
 • 16-20 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 3 500 Ft
 • 21-25 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 4 500 Ft
 • 26-30 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 5 500 Ft
 • 31-50 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 10 000 Ft
 • 51-80 kg rendelési összsúly (Bruttó Ft):
  - Banki előre utalás esetén: 15 000 Ft
 • 81 kg rendelési összsúly felett (Bruttó Ft):
  - minden további megkezdett 10 kg: 1 000 Ft/10 kg

UTÁNVÉTES FIZETÉS ESETÉN az Utánvét díja: + Bruttó 500 Ft

80 kg rendelési összsúly és/vagy Bruttó 100.000 Ft feletti értékű termékek rendelése esetén csak banki előre utalással fizethet!

A házhozszállítást a Magyar Posta futárszolgálat végzi, amely az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket. A Postaautó az áru szállításra történő feladását követő maximum 48 órán belül házhoz szállítja a megrendelt terméket, az Ön által megadott címre. Csak olyan szállítási címre tudunk árut küldeni ahol 8.00-17.00-ig folyamatosan tartózkodik átvételre és fizetésre alkalmas személy. Hétvégi kiszállítás nincs, kérjük ezt vegye figyelembe e megrendeléskor.

Amennyiben a megrendelt áru nem áll rendelkezésünkre és nem tudjuk teljesíteni a 48 órás határidőt, időpont egyeztetéssel értesítjük kedves megrendelőinket az áru várható megérkezéséről.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és meggyőződni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítésről. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A számlát minden esetben a vevőadatoknál feltüntetett számlázási névre, címre állítjuk ki, és a termékekkel együtt küldjük el Önnek. A számlázási adatokat a kiszállítást követően sajnos nem tudjuk módosítani. Téves megrendelés esetén visszaszállítási költséget is felszámolunk. Amennyiben a megrendelő hibájából nem sikerül a kézbesítés, úgy az árut visszaszállítják a telephelyünkre. A szállítási cég hibájából nem időben vagy nem kiszállított áru miatt felelősséget nem vállalunk.

Az alábbi fizetési módok közül választhat:
Üzletünkben:
 • Készpénzben
  Üzletben a termék átvétele előtt.
 • Bankkártyával
  Minden forgalomban lévő bankkártyával az üzletben átvétel előtt.
 • Előre utalással
  Cégünk ebben az esetben elkészíti Önnek a díjbekérőt, melyet elektronikus úton a megadott e-mail címre elküld. Ön átutalja az összeget díjbekérőn szereplő információk alapján. Amint jóváírásra kerül az összeg, ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségein értesítést küld, hogy a tranzakció sikeres volt és átvehető a megrendelt termék(ek).

Webáruházunkban:

 • Postai utánvétel:
 • Utánvétel esetén a megrendelést Szolgáltató a Felhasználó által a rendelés véglegesítésekor megadott napon szállíttatja ki. A rendelésnél "a Szállítási díj kalkulálása súly alapján" opció van feltüntetve, vagyis a rendelés leadása után igazoljuk vissza a pontos szállítási díjat. A rendelés végösszege a termék árát és a szállítási díjat is tartalmazza. A rendelés végösszegét a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak, a számlát a csomagban fogja megtalálni. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg, amelyiken biztosan talál a futár átvételre jogosult személyt. Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.
 • Banki előre utalás: Banki átutalás esetén Szolgáltató díjbekérőt küld Felhasználó email címére. A díjbekérő a termék árát és a pontos szállítási díjat is tartalmazza.  Az ezen feltüntetett összeget utalja át bankszámlánkra, a díjbekérő sorszámának feltüntetésével. Tehát a megrendelést követően ne, csak az előlegszámla másolat birtokában indítsa az átutalást. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik. Az eredeti számlát a csomagban fogja megtalálni. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg, amelyiken biztosan talál a futár átvételre jogosult személyt. Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli